ONE valves is een bedrijf dat appendages verkoopt voor buisleidingen en gespecialiseerd is in kranen en kleppen voor de industrie, HVAC, petrochemie en waterbehandeling. ONE valves kan u helpen om de meest geschikte appendage voor uw toepassing te kiezen. Ook voor stoomtoepassingen kunnen we u adviseren.

Het is voor u als gebruiker heel moeilijk geworden om te kiezen tussen een Europese kwaliteitsklep of een goedkope klep. We bieden verschillende types aan met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Welke appendage u het best kan kiezen, is afhankelijk van het medium, de bijhorende druk en temperatuur. Stroomt er water of een zwaar chemisch product door de klep, is het gas, stoom of poeder. Staat uw klep in een Ex zone (explosievrij), voldoet u aan de PED-wetgeving (pressure equipement directive) of wilt u specifieke certificaten (drinkwater, aardgaskeur, materiaalcertificaat, …)? We gaan samen met u op zoek naar de ideale soort klep, de nodige kwaliteit, de geschikte dichtingsoort en het perfecte huismateriaal. Wij adviseren u geheel vrijblijvend en sturen u een passend voorstel.

ONE valves is een klein team van technisch opgeleide mensen. De zaakvoerder, Bert Galle, startte in 2015 een eigen servicecenter op te Izegem, na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben voor een gerenommeerd kleppenbedrijf in België. Hij heeft ook extra ervaring als werfopvolger voor een buisfittersbedrijf. We kopen rechtstreeks aan bij de producent, volgen uw bestelling persoonlijk op en leveren rechtstreeks.

 Bel me: +32 51 69 79 67                                                               Schrijf me: [email protected]                                                              Laat me vlug iets weten…

nl_BEDutch
Scroll to Top